Back to All Events

Ma 26.11. MiB After work: LinkedIn part 2

Toukokuun suosittu LinkedIn-koulutus saa toivotun jatko-osan! Kun ensimmäisessä koulutuksessa tutustuttiin perusasioihin, nyt pureudutaan syvemmälle.

LinkedIn on bisnesorientoitunut sosiaalinen media, jolla on maailmanlaajuisesti jo 500 miljoonaa ja pelkästään Suomessa yli miljoona käyttäjää. LinkedInissä voit verkostoitua ammatillisesti, saada tietoa, hakea työpaikkaa ja ennen kaikkea keskustella työasioista. LinkedIn-käyttäjät tulevat jo lähes kaikista ammattikunnista ja eri organisaatiotasoista.

Teemat:
- Miten rakennan hyvän asiantuntijabrändin LinkedInissä?
- LinkedIn-asetukset ja yksityisyys
- Työnhaku ja ryhmät

Ota siis oma kone mukaan ja suuntaa tiesi Lahden Keilahallille Launeelle. Parkkialue on kiekolla ilmainen. Meille on varattu pyöreä kabinetti, joka löytyy hallin perältä vasemmalta kahvilan jälkeen. MiB tarjoaa kahvit, joten saavu paikalle ajoissa! Kabinetti on varattu klo 17, koulutus alkaa klo 17.30.

Työpajan vetäjänä toimii markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen Minna-Maija Jokisalo. Kahden lapsen äiti on toiminut mm. markkinointi- ja viestintäpäällikkönä Kempillä sekä tuotemarkkinointipäällikkönä Stalassa. Toukokuussa hän avasi oman markkinointiviestinnän palvelunsa RiverComin ja Get China Ready konsulttipalvelu LanMein.

Minna-Maijan LinkedIn-profiili: www.linkedin.com/in/minnamaijajokisalo

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Keilahallista löytyy leikkihuone, mutta valvonta on suotavaa.

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.