Back to All Events

Ma 26.11. Positiivista puhetta isien perhevapaista

MiB järjestää yhdessä Väestöliiton ja Miessakit ry:n kanssa tapahtumakiertueen isien perhevapaista. Tapahtuman avulla haluamme jakaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on rohkaista sekä työnantajia että perheitä isien perhevapaiden pitoon.

Tampereella tapahtuma järjestetään yhteistyössä Goforen kanssa. Tilaisuudessa pääsemme tutustumaan Goforen perheystävällisiin käytänteihin sekä isien omakohtaisia kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta. Lisäksi kuullaan Väestöliitolta myyttejä ja faktoja perhevapaiden vaikutuksista talouteen sekä yleisemmin isyyden merkityksestä. Tervetuloa lasten kanssa tai ilman! Vinkkaa tilaisuudesta perhevapaita suunnittelevalle tai tule itse kuuntelemaan: Ilmoittautuminen. Kahvittelu aloitetaan kello 16 ja itse tilaisuus kello 16.30.  

Paikka: Gofore Oyj, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, D-talo, 8. krs, Pormestari-tila
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkkiä www.lyyti.in/isapuhetre ja Facebook-tapahtumaa saa jakaa, sillä tilaisuuteen voi houkutella myös MiBin ulkopuolelta äitejä, isejä tai vaikkapa työnantajia.

Earlier Event: November 23
Pe 23.11. MiB extra: Pikkujoulut