Back to All Events

Ti 29.11. MiB goes Nordea

Tappaako kauppasota talouskasvun? Millainen on tulevien vuosien korkonäkymä? Miksi lokakuussa nähtiin korjausliike osakemarkkinoilla? Muun muassa näistä aiheista kertoo Nordean ekonomisti Tuuli Koivu, kun MiB vierailee Nordeassa.

Tuuli Koivu on suomalainen taloustieteilijä. Hän työskentelee Nordeassa ekonomistina erikoisalueinaan euroalueen makrotalous ja rahapolitiikka. Aiemmin Koivu on työskennellyt ekonomistina Suomen Pankissa. Tuuli on luvannut avata myös omaa tarinaansa siitä, miten hän on onnistunut luomaan merkittävän uran talousasiantuntijoiden huipulla.

Tule kuulemaan todellista asiantuntijaa talouden ajankohtaisista asioista ja kuulemaan yksi inspiroiva uratarina!

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista, jolla on jo 200-vuoden kokemus pankkitoiminnasta. Nordean tavoitteena on olla todellinen vaikuttaja ja auttaa niin asiakkaita kuin toiminta-alueensa yhteiskuntia.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.11. klo 10.

Huom: Tapahtuman päivämäärä on muuttunut.