Back to All Events

Ke 28.11. Peruttu / MiB After Work: Perheystävällisyys työpaikoilla - mahdollisuudet ja haasteet

Organisaatiot tarvitsevat menestyäkseen osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Työntekijät puolestaan etsivät työtä ja uramahdollisuuksia, joissa he pystyvät yhdistämään sekä työn että yksityiselämän toimivasti. Organisaatiot ovatkin lisääntyvästi kiinnostuneet luomaan perheystävällisiä käytäntöjä, joiden on havaittu vähentävän työ-perhe konfliktia, lisäävän työtyytyväisyyttä, vähentävän poissaoloja ja sitoutumattomuutta sekä parantavan motivaatiota ja työn merkityksellisyyden kokemusta.

Miten perheystävällisyys sitten näkyy työpaikoilla? Minkälaisia perheystävällisiä käytäntöjä työnantajat ovat luoneet? Entä mitkä asiat edistävät tai hidastavat perheystävällisyyden kehitystä organisaatiossa? Muun muassa näihin ja moniin muihin aihepiirin ajankohtaisiin kysymyksiin pureudutaan marraskuun lopulla Jyväskylän yliopiston väitöskirjatutkija Emilia Kankaan johdolla. Emilia tutkii, kehittää ja kouluttaa työ-perhesuhteen johtamista organisaatioissa. Tapahtumassa hän kertoo loppusuoralla olevasta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja ja Väestöliiton kehityshankkeesta ja siitä tehdystä tutkimuksesta. Emilia vetää osallistujille myös työpajan, jossa pohditaan osallistujien omaa työ-perhesuhdetta.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 21.11. klo 18.