Back to All Events

Ke 28.11. MiB Morning Club: Verkostoitumisen työpaja

Mitä on verkostoituminen? Mitä tarkoittaa hissipuhe ja miten se pidetään? Näihin perehdytään keskustelemalla ja harjoittelemalla verkostoitumisen työpajassa Personalhusetin toimistolla. Personalhusetin myyntipäällikkö Suvi Ylikylä-Elers opastaa verkostoitumiseen ja harjoittelee yhdessä osallistujien kanssa matalalla kynnyksellä rennossa ilmapiirissä verkostoitumisen taitoja.  

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Tapahtuman jälkeen mahdollisuus omakustanteiselle lounaalle ravintola Nereidissä.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 21.11. klo 10.