Back to All Events

Ke 28.11. Yhdistyksen syyskokous, Tampereen osallistumispiste

Yhdistyksen syyskokous järjestetään keskiviikkona 28.11. Tule keskustelemaan siitä, miltä vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio koko Suomen MiB-toiminnassa näyttää. Käytä ääntäsi, kun yhdistyksen kokous valitsee hallituksen huolehtimaan yhdistyksen yhteisistä asioista. Muistathan asettua ehdolle, jos olet itse kiinnostunut rakentamaan MiBin toimintaa valtakunnallisella tasolla!

Äänestämme sähköisesti kokouksen aikana, jolloin kaikilta paikkakunnilta on mahdollista osallistua tasavertaisesti. Kokouksen osoite on sama kuin Helsingin osallistumispiste. Kokouksen sujuvoittamiseksi on jo aiemmin pyritty siihen, että moni jaos järjestää yhteisen osallistumispisteen, jolloin virtuaaliosallistuminen ei kärsi yhteysongelmista.

Tampereen osalta vahvistamme kokouspaikan kokouskutsun yhteydessä. Päivä ja kokouksen alkamisen kellonaika ovat samat kaikissa kaupungeissa eli 28.11. klo 17.00. Helpottaaksemme kokoukseen saapuneiden nimien ilmoittamista kokouksen sihteerille, toivomme mahdollisimman monen saapuvan ajoissa.

Paikka: Vahvistetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Syyskokouksen kokouskutsut saapuvat kaikille jäsenille sähköpostitse.