Back to All Events

Pe 30.11. MiB Extra: Profiilikuvaus

Nyt on mahdollisuus päivittää profiilikuva esimerkiksi CV:seen, käyntikorttiin tai sosiaalisen median kanaviin. MiB järjestää profiilikuvauksen Herttalassa Vaajakoskella. Herttalan ammattitaitoiset työntekijät hoitavat stailauksen ja meikin, jotta olet parhaimmillasi kuvassa. Samana iltana järjestetään MiBin pikkujoulut, joten laittautuminen ei mene hukkaan! Tapahtuma on poikkeuksellisesti maksullinen.

Kaikille osallistujille varataan päivän kuvauksiin oma aika (hiukset ja meikki 30 min ja kuva 30 min), jotta tapahtuma sujuisi ilman turhia odotteluja. Riittää siis, että saavut paikalle hyvissä ajoin ennen omaa sovittua vuoroasi.

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Herttala lifestyle-myymälän tuotevalikoimaan, johon kuuluu mm. Onpa korea, #byninaonly, Metsola.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Kuvat 20 e/kpl, hiusten stailaus 15 e, pikaehostus (omat ripsiväri mukaan ja pohjustusvoide kasvoilla) 15 e
Lapset: Tilaisuus on poikkeuksellisesti vain aikuisille.

Mukaan mahtuu 9 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 23.11. klo 10.

Earlier Event: November 29
Ti 29.11. MiB goes Nordea