Back to All Events

Ma 5.11. MiB After work: Omien vahvuuksien tunnistaminen ja soveltuvuuden arviointi rekrytoinnissa

Rekrytointi on aina sekä riski että mahdollisuus molemmille osapuolille. Mistä sitä etukäteen tietää, onko match 100% vai 12%? Lisäksi kilpailu hyvistä työntekijöistä ja työpaikoista kovenee koko ajan. Jotta kilpailussa pärjää, pitää osata tunnistaa omat vahvuutensa ja markkinoida itseään. Vahvuuksien tunnistamiseen ja itsensä markkinoinnin perusteisiin meille tulee antamaan työkaluja psykologi Kristiina Lehmus HRS Advisor Oy:stä. Hän myös valottaa hieman tämän päivän rekrytoinnin trendejä ja avaa soveltuvuusarvioinnin mahdollisuuksia osana työnhakuprosessia.

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yritys, jonka ydinosaamista ovat rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen sekä vaativien muutostilanteiden hallinta.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 29.10. klo 10.

Earlier Event: November 5
Ma 5.11. MiB Goes: Turun kauppakamari