Back to All Events

Ma 5.11. MiB Goes: Turun kauppakamari

Tervetuloa tutustumaan Turun elinkeinoelämän edunvalvojaan Turun kauppakamariin ja kuulemaan naisjohtajuudesta sekä hallitustyöskentelystä. Mikäli olet kiinnostunut hallituspaikoista, Turun kauppakamarin järjestämä Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssi on oiva tapa aloittaa hallitusurasi.

Turun kauppakamarin toimitusjohtaja Kaisa Leiwo kertoo meille ajankohtaisista edunvalvontahankkeista. Lisäksi kuulemme, miten kauppakamarit edistävät naisten pääsyä yritysten hallituksiin. Suomessa ei ole käytössä kiintiöitä ja pörssiyhtiöiden hallituksissa on nyt 29 prosenttia naisia, suurissa yhtiöissä peräti 34 prosenttia.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 29.10. klo 10.