Back to All Events

Ma 5.11. MiB Reads: Idiootit ympärilläni

Pimenevän syksyn kunniaksi on hyvä oppia jotain itsestään ja toisista ihmisistä. Siispä kolmas MiB Reads tutustuu Thomas Eriksonin suosioon nousseeseen teokseen, Idiootit ympärilläni. Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa ja miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin, jos teema kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 29.10. klo 10.