Back to All Events

Ti 6.11. MiB Afterwork: Vastuullinen kuluttaminen ja lähiruokapiirit - Hanna Leipämaa-Leskinen

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan vastuullisesta kuluttamisesta ja erityisesti paikallisista ruokaverkostoista.

Alustajana tilaisuudessa on KTT Hanna Leipämaa-Leskinen, joka on työskennellyt Vaasan yliopiston markkinoinnin yksikössä useiden vuosien ajan ensin väitöskirjatutkijana ja sen jälkeen tutkijatohtorina. Hanna on tutkinut ruoan kuluttamista monipuolisesti pohtien sitä myös kriittisistä näkökulmista, esimerkiksi kestävän kehityksen ja paikallistalouden kannalta. Alustus keskittyy erityisesti Vaasasta ja Pietarsaaresta alkunsa saaneen REKO-lähiruokaverkoston toimintaan paikallisia ruoantuottajia ja kuluttajia yhdistävänä verkostona.

Illan aikana kaikki pääsevät pohtimaan, miten omilla kulutuspäätöksillä voi olla vaikuttamassa omaan, perheen ja tulevien sukupolvien hyvinvointiin, ja mitkä kaikki tekijät lopulta vaikuttavat kulutuskäyttäytymiseemme. Lopuksi kokoamme yhteen ajatuksia siitä, miten voisimme kasvattaa lapsista vastuullisia kuluttajia, ja mitkä seikat ovat kuluttamisen osalta suurimmat tulevaisuuden haasteet.

Paikka: Vaasan yliopisto, Tervahovi (päärakennus), Wolffintie 34, 1krs., sali D102.
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 30.10. klo 18.

Earlier Event: November 6
Ti 6.11. MiB Mingle: Joensuun MiB Mingle
Later Event: November 6
Ti 6.11. MiB goes Evogenom