Back to All Events

Ke 7.11. MiB mingle: Oikealla unirytmillä kohti parempaa arkea (alustettu)

Hyvän ja riittävän unen merkitys jaksamiselle on kiistaton - mutta usein vaikeaa toteuttaa pikkulapsiarjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan yhdessä, miten lapsi on muuttanut omaa nukkumistasi ja (työ)hyvinvointiasi sekä jakamaan kokemuksiasi toimenpiteistä yöunien turvaamiseksi. Keskustelemme myös siitä, miten unen merkitys heijastuu työhyvinvointiin sekä arjen pyörittämiseen ruuhkavuosien aikana.

Keskustelun alustaa Anni Kauria, perheiden parempaan nukkumiseen keskittyvän Haikara Hoi Oy:n mammiksella perustanut uniperso ja mibiläinen. Jokaisella on oikeus hyvään uneen ja yrityksen tavoitteena onkin pelastaa tuoreiden
vanhempien yöunet vauvojen uniongelmia ehkäisevän unikurssin avulla.

Tapahtuma on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten tule mukaan keskustelemaan hyvästä unirytmistä sekä keräämään vinkkejä omaan arkeesi!

Paikka: Helsinki Think Company Meilahti, Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event