Back to All Events

Ke 7.11. MiB goes BRP - Mitä on Lean? Sujuvuutta toimintatapoihin

Oletko aina halunnut päästä kurkkaamaan kelkkatehtaan suljettujen ovien taakse? Nyt se on mahdollista! Tehtaan henkilöstöpäällikkö Mari Kumpu (KTM, Turun kauppakorkeakoulu) kertoo vierailulla omasta urastaan ja valottaa meille henkilöstöhallinnon arkea. Mari on luvannut kertoa meille Lean- toimintamallista myös harjoituksen avulla. Voisiko Leania käyttää myös arjenhallintaan? Marilla on varmasti hyviä vinkkejä myös uran ja perheen yhteensovittamisesta kolmen lapsen äitinä.

Vierailulla on mahdollisuus päästä kurkkaamaan tuotantotiloihin, mutta alle 12-vuotiaat lapset joutuvat turvallisuussyistä valitettavasti odottamaan neuvotteluhuoneen puolella. Saavuthan paikalle myös ennen klo 15, jolloin jatkamme jo matkaa aulasta eteenpäin.

Poikkeuksellisesti ilmoittautumisaika päättyy jo 4.11. klo 23:59, jotta osataan varata tarjoilut ilmoittautuneiden mukaan.

BRP (TSX:DOO) on maailman johtava motorisoitujen vapaa-ajan ajoneuvojen suunnittelija, kehittäjä, valmistaja, jakelija ja markkinoija. BRP:n tuotteita myydään yli 100 maassa ja sen tuotemerkkeihin kuuluvat Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesijetit, Can-Am-mönkijät sekä rinnakkain istuttavat mönkijät, Spyder-roadsterit, Evinrude-perämoottorit sekä Rotax-suihkupropulsiomoottorit. Tuotemerkkien lisävarusteet, varaosat ja vaatteet täydentävät BRP:n tuotevalikoimaa. BRP:n vuosittainen myynti on yli 4,6Mrd CA$ ja se työllistää noin 10 000 henkilöä ympäri maailmaa.

www.brp.com

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Turvallisuussyistä tuotantoon pääsee kurkkaamaan vain 12 vuotta täyttäneet. Pienemmät lapset joutuvat odottamaan neuvotteluhuoneen puolella.

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 31.10. klo 10.