Back to All Events

Ke 7.11. MiB Goes Smart Chemistry Park

Tervetuloa tutustumaan Raision yrityspuistoon ja kuulemaan kiertotaloudesta Linda Fröberg-Niemin johdolla. Linda toimii cleantech-alan kehitysjohtajana Science Parkissa. Lisäksi kuulemme puistossa toimivan yrityksen esittelyn.

Smart Chemistry Park on innovaatioalusta ja verkosto startupeille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tuovat uusia ratkaisuja bio- ja kiertotalouteen. Yritysten liiketoiminnan ytimessä ovat teollisten sivuvirtojen ja biomassan jalostaminen uusiksi tuotteiksi ja materiaaleiksi, joita konsultoivat yritykset täydentävät palveluillaan.Smart Chemistry Park tarjoaa yrityksille laboratorio-, pilotointi- ja toimistotiloja. Verkoston yritykset pääsevät osaksi laajaa julkisen sektorin, yliopistojen ja yritysten yhteistyöverkostoa, joka tukee yrityksiä kasvuun. Tällä hetkellä Smart Chemistry Parkissa on sijoittuneena 14 kemian- ja prosessiteollisuuden yritystä ja tiiviissä yhteistyöverkostossa 60 yritystä.

Paikka: Raisio
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lasten kanssa ja 10 äitiä ilman lasta. Mukanamme vierailussa on myös Aboatekin naisia. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 31.10. klo 10.