Back to All Events

Ke 8.11. MiB goes PwC - lapsen henkilötietojen suojelu

EU:n tietosuoja-asetusta alettiin soveltaa toukokuussa 2018. Asetus korostaa jokaisen oikeutta omiin henkilötietoihinsa. Erityistä huomiota on kiinnitetty lasten henkilötietojen suojeluun. Asetus edellyttää, että alaikäisellä on vanhemman lupa käyttää henkilötietoja tallentavia verkkopalveluita, mutta voiko palveluntarjoaja aina luottaa luvan olemassaoloon? Ja tietävätkö vanhemmat aina, mihin luvan antavat? Pelkällä sääntelyllä ei voida suojata lapsia, jos vanhemmat eivät ymmärrä, mitä tietoja palvelu kerää ja mihin se niitä käyttää.

Näistä teemoista MiBiläisille kertoo tietosuojaan erikoistunut juristi Seija Vartiainen PwC:n lakipalveluista. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus kuulla mielenkiintoisia uratarinoita PwC:llä työskenteleviltä naisilta.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11 klo 10.