Back to All Events

To 8.11. MiB mingle – Avoin aktiivitapaaminen

Tervetuloa mukaan avoimeen aktiivien tapaamiseen! Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa aktiiviemme mukana? Paikallisjaosto järjestää muun muassa tapahtumia, kehittää yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä ja viestii MiBistä kohderyhmille.

Tiimiimme kaivataan viestintävastaavaa, tapahtumavastaavaa, HR-vastaavaa, yrityssuhdevastaavia sekä tapahtumajärjestäjiä. Aktiivitoimintaan voit osallistua olit sitten raskaana, perhevapailla tai jo työelämään palannut – mielekästä tekemistä on tarjolla kaikille!

MiBin aktiivina olet osa paikallista ja valtakunnallista aktiivien verkostoa. Pääset edistämään MiBin toimintaa, tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta ja saat mukavaa vastapainoa arkeen juuri sen verran kuin haluat. Et tarvitse aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta, innostus MiBin toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää. Tule mukaan vapaamuotoiseen tilaisuuteen kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä. Voit myös ottaa lapset mukaan.

P.S. Voit tulla mukaan tapaamiseen, vaikka et olisi vielä MiBin jäsenmaksun maksanut jäsen.

Paikka: Aroma Bageri&Konditori, Kivihaantie 14, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen: Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa(at)mib.fi pöytävarauksen takia.