Back to All Events

To 8.11. MiB mingle: Marraskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Marraskuun kahveilla jutellaan lisäksi joustavista työskentelytavoista ja etätyöstä.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena – saat silti varmasti virtaa muista naisista.  

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä  ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Cafe Hämeenkatu, Hämeenkatu 15, 33100 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook event