Back to All Events

Ti 11.12. Open MiB Goes: Pentik – joulun tunnelmaa

Tervetuloa tämän vuoden upeimpaan MiB-iltaan Pentikin uuteen myymälään Kauppahalliin! Tule nauttimaan joulutunnelmasta, inspiroitumaan ja tutustumaan muihin mibiläisiin. MiB Vaasan paikallisvastaavat Pia Aspholm ja Kaisa Savolainen kertovat toiminnasta ja ensi vuoden suunnitelmista. Myös Pentikin tarina tulee tutuksi, kun myymäläpäällikkö Maarit Suhonen kertoo, miten 47 vuotta sitten Anu Pentikin Posion kodissaan harjoittama keramiikkaharrastus on johtanut kansainväliseen sisustusmyymäläketjun syntymiseen.

Pentik tarjoaa glögiä ja pientä naposteltavaa. Illan aikana arvontaa. Verkostoitumisen lisäksi kannattaa tehdä hankintoja pukin konttiin sekä oman kodin sisustukseen, sillä tehdyistä ostoksista saat tapahtuman aikana 20% alennusta!

Paikka: Pentik, Vaasan Kauppahalli, Vaasanpuistikko 18, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse tiistaina 4.12. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtuman seinälle. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 10.12. Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Paikkoja on rajattu määrä, joten kannattaa olla nopea.