Back to All Events

Ke 12.12. MiB Mingle: Kuukausiglögit

Tervetuloa vuoden viimeiseen mingleen virkistäytymään hetkeksi ennen joulukiireitä. Tuoko vuodenvaihtuminen muutoksia työrintamalla? Kaipaatko vertaistukea vauva-arkeen, ruuhkavuosiin tai joulustressiin? Tule tapaamaan muita MiB-äitejä ja nauttimaan glögiä ja pipareita. Tilassa on käytettävissä myös keittiö mikroineen, jos otat evästä itsellesi tai jälkikasvulle. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista tutustua Noshin vaatteisiin ja kuulla Irene Pesun mietteitä kevytyrittäjyyden ja pikkulapsiarjen yhdistämisestä. Alunperin hän lähti Noshin edustajaksi saadakseen vapauden päättää omista aikatauluistaan. Nosh on tarjonnut kemistille hyvän mahdollisuuden oppia myynnistä ja markkinoinnista sekä viettää enemmän aikaa lasten kanssa.

Paikka: Kerhotila Tammi, pohjakerros, Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.