Back to All Events

To 13.12. MiB Afterwork: Urakehitystä lisäkoulutuksesta

Mitä koulutustarpeita työmarkkinoilla on työnhakijoille ja työssä käyville? Miten voin lisäkouluttautua, jotta vastaisin tämänhetkisiin ja tulevaisuuden työtarpeisiin? Miten koulutustoimijat voisivat näihin tarpeisiin vastata? Miten TE-keskus voi auttaa? Mikä itseäni kiinnostaa ja mitä alueella voi opiskella?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan opiskelumahdollisuuksista, omaehtoisesta opiskelusta työttömyysetuudella, starttirahasta sekä työllisyystilanteesta yleisesti.

Alustajina tilaisuudessa ovat johtaja Mika Palosaari TE-keskuksesta, koulutuspäällikkö Maijastiina Jokitalo Levón-instituutista, koulutuspäällikkö Reetta Kungsbacka Avoimesta yliopistosta sekä koulutussuunnittelija Ritva Kalliokoski Vaasan kesäyliopistosta. Avoin yliopisto tarjoaa osallistujille kahvit.

Paikka: Vaasan yliopisto, Tervahovi, sali D102, Wolffintie 34, 65200 Vaasa.
Hinta: Maksuton kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.12. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtumaan. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 11.12.