Back to All Events

To 13.12. klo 10–12 MiB Mingle: Miten yhteensovitan työn ja perheen nykypäivänä? (alustettu) + joulukuun kuukausikahvit

Työmaailma muuttuu ja työsuhteet ovat epävakaampia. Miten lasten toivominen tai suunnittelu sopii tähän? Uskaltaako ikinä toivoa useampaa lasta? Moni toivoo vakituista työtä ennen lapsipohdintaa, mutta vakituisen työn saamisessa voi kestää. Onko mahdollista yhdistää urasuuntautuneisuus ja perhe-elämä vai onko pakko valita toinen? Entä miten muuttuvat työolosuhteet heijastuvat perhe-elämään? Tapahtuman aikana jaetaan muiden kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta ja mietitään, mitä keinoja voi pohdinnassa hyödyntää. Tapahtuman alustaa Aino-Mari Tuuri.

Minglen yhteydessä pidetään joulukuun kuukausikahvit. Tervetuloa tutustumaan MiBin toimintaan!

Paikka: Musiikkitalon kahvila, Mannerheimintie 13, 00100 Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event