Back to All Events

Pe 14.12. MiB Extra: Wine tasting

Nyt hetki itselle ja nautiskelemaan rennosta iltamasta hyvän viinin parissa! Saamme kuulla viiniravintolan tarinaa sekä nauttia osaavan henkilökunnan ohjatusta tastingista. Iltaan kuuluu kuohu-, valko-, puna- ja makeaa viiniä sekä antipastilautanen, joka pitää sisällään muun muassa juustoja, leikkeleitä ja kalaa. Tapahtuma kestää kysymyksistämme riippuen 1,5-2 tuntia. Tiedossa siis mielenkiintoinen, herkullinen ja lämminhenkinen ilta!

Paikka: Rovaniemen keskusta, paikka ilmoitetaan kutsussa.
Hinta: 49 euroa, maksu ravintolaan

Tapahtuma tällä kertaa suunnattu vain äideille

Mukaan mahtuu 25 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 7.12. klo 10. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 12.12. klo 10.00