Back to All Events

Ke 19.12. MiB Morning club: Aloittavan yrittäjän polku

Mikä on MVP? Miten voin välttää suurimmat sudenkuopat kehittäessäni ideaani liiketoiminnaksi? Tutustutaan iteratiiviseen, ketterään menetelmään kehittää ideaa kohti liiketoimintaa. Jokainen idea vaatii kehittämistä ja muutoksia matkan varrella ja vielä liiketoiminnan aloittamisen jälkeenkin. Sitä varten on hyvä opetella keräämään ja hyödyntämään relevanttia palautetta todellisilta asiakkailta. Tähän tarvitaan myös ymmärrystä siitä, kuka on asiakas, ketä pitäisi kuunnella ja pystyykö ideani ratkaisemaan heidän ongelmansa.

Ensimmäisessä tapaamisessa perehdyttiin NABC-malliin ja hyödynnämme mallin tapaa esitellä oma idea myös tällä kerralla. Tutustumme liiketoimintamalleihin ja MVP:hen, määrittelemme tärkeimmän asiakassegmenttimme ja selvitämme miten alamme kerätä järjestelmällistä palautetta omasta ideastamme koemarkkinoinnin kautta, jotta voimme kehittää ideaa eteenpäin.

Mukaan voi vielä tulla vaikka et ollut ensimmäisellä kerralla mukana. Saat etukäteen NABC mallin ja ohjeet, ja pääset kärryille tämän kerran aiheesta!

Paikka: Oulun yliopisto
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 5 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 12.12. klo 10.