Back to All Events

Ke 16.1. MiB After work: Sijoitusilta vol. 3

Miten ja mihin minun tulisi sijoittaa? Entä miten säästämisen voisi aloittaa? Tavoitteena taloudellinen riippumattomuus? Näistä ja monista muista säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä teemoista keskustelemme Sijoitusilta vol. 3 -tapahtumassa.

Keskustelun vetäjänä toimii edellisissä Sijoitusilta-tapahtumissa puhunut  Essi Sarkakari-Kosamo, joka on omien sanojensa mukaan intohimoinen osakesäästäjä ja jonka säästämis- ja sijoittamisura alkoi jo alle parikymppisenä.

Jatkamme siitä, mihin edelisellä kerroilla jäimme eli perusteista jatkamme pintaa syvemmälle sijoittamisessa ja säästämisessä. Tervetuloa mukaan myös, vaikka olisit vasta harkitsemassa tai  aloittamassa sijoittamista, saat hyvä varmasti hyviä neuvoja aloittamiseen.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä lapsineen. Tervetuloa!