Back to All Events

Ma 3.12. MiB Afternoon club: Ilosi Pilates-paja ja äitien hyvinvointi fysioterapian näkökulmasta

Ilosi Pilates-pajassa on erityisosaamista äitiys- ja lantioalueen fysioterapiasta sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. Ilosi Pilates-pajassa tarjotaan mm. Baby Pilatesta, Äitiys Pilatesta, asahia ja kehonpainoharjoittelua yhdeksän hengen pienryhmissä. Liikuntakurssien lisäksi yrittäjä ja fysioterapeutti Ilona Siitonen tekee äitysfysioterapian yksilöohjauksia. Ilona on erikoistunut äitiys- ja lantiopohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan.

Ilona Siitonen on liikuntaneuvoja, fysioterapeutti ja kahden lapsen äiti. Ilona on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2012 ja täydentänyt osaamistaan johtamisen erikoisammattitutkinnolla. Hän  on perustanut ensimmäisen yrityksensä vuonna 2005. Ilosi Pilates-pajan Ilona aukaisi Kangasalle vuonna 2013. Ilonan yrittäjyyden arvoja ovat oikeudenmukaisuus ja ihmisten tasavertainen kohtelu.

Tapahtumassa äitiysfysioterapeutti Ilona kertoo mibiläisille kehon muutoksista raskauden aikana ja jälkeen, miten synnytyksestä palautumista voi edesauttaa ja mitä vatsalihasten erkauma tarkoittaa käytännössä. Lisäksi hän antaa vinkkejä siihen, miten aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen ja kertoo, miksi on tärkeää treenata lantionpohjan aluetta. Lopuksi on pieni jumppa, jossa käydään läpi raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeen soveltuvia liikkeitä. Kaikilta halukkailta voidaan tutkia vatsalihasten erkauma (käsin tunnustelemalla).

Tilaisuutta varten kannattaa pukeutua joustaviin vaatteisiin. Tapahtuma soveltuu odottaville ja synnyttäneille äideille.

Paikka: Kangasala
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Huom: Vaunut tulee jättää ulos ikkunoiden alle. Tila sijaitsee katutasossa. Turvakaukalot voi ottaa mukaan sisälle.

Mukaan mahtuu 5 äitiä vauvan kanssa ja 4 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.11. klo 10.