Back to All Events

Ma 3.12. MiB mingle: Jouluiset kuukausikahvit Kouvolassa

Vuoden viimeiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tällä kertaa tapaamme illalla ja virittäydymme joulun tunnelmaan glögiä ja pipareita maistellen.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Kuukausikahvit jatkuvat Puutarhurinkadulla keväällä 2019 joka kuukauden ensimmäinen maanantai, vuorokuukausin aamulla ja illalla.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita