Back to All Events

Ma 3.12. klo 15-17 MiB goes Women in Nuclear Finland: Mikä on ydinvoiman tilanne Suomessa tällä hetkellä? Millaisia urapolkuja alalla on?

Ydinvoima on jo pitkään ollut Suomessa sekä maailmalla erittäin kuuma puheenaihe sekä mielipiteiden jakaja. Voimmeko me rakentaa sitä jos muutkaan eivät saa? Onko parempi pyrkiä vastustamaan ilmastonmuutosta nyt CO2-vapaalla ydinvoimalla ja luottaa siihen, että ydinjätteiden loppusijoituksessa onnistutaan? Nämä ja useat muut kysymykset värittävät ydinvoimakeskustelua.

Women in Nuclear Finland (WiN Fin) järjestää MiB:n kanssa ydivoima-aiheisen pikkujouluhenkisen verkostoitumistapahtuman. Tapahtumassa teollisuusneuvos Liisa Heikinheimo kertoo muun muassa ydinenergian käytöstä, rakentamisesta, valvonnasta ja turvallisuudesta Suomessa. Lisäksi tilaisuudessa kuulemme useita uratarinoita alalla menestyneiltä naisilta. Tule kuulemaan, mitä ydinvoimalla on tarjota meille nyt ja tulevaisuudessa! Tilaisuudessa on tarjolla pikkujouluhenkistä syötävää.

Paikka: Espoo
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 25 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on lähetetty sähköpostitse maanantaina 26.11 klo 10.