Back to All Events

Ma 3.12. MiB extra: Passion test -valmennus

Oletko miettinyt millaista elämää haluaisit elää? Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Koetko nykyisen työsi omaksesi?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua selkeyttämään sen, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä. Kun kirkastat itsellesi mitä todella haluat, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi niiden mukaisesti. Tämä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kokemusta oman elämän merkityksellisyydestä.

Passion test -valmennuksen aikana selkeytät itsellesi mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Kun pysähdyt miettimään mitä elämältäsi haluat, voit kenties löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko valmennuksen aikana tai sen jälkeen. Passion test käynnistää usein ajatusprosessin, joka vähitellen auttaa sinua ymmärtämään yhä paremmin itseäsi ja mikä on sinulle merkityksellistä.

Mothers in Business tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Passion test -valmennukseen. Sen vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin ura on kulkenut Nokian kautta vauhdikkaasti kasvaneen startupin myyntijohtajaksi ja irtisanoutumisen kautta yrittäjäksi. Myös Passion test on vaikuttanut Katrin valintoihin – valmennuksen aikana kuulet myös tästä lisää.

Valmennuksen hinta on 42 euroa ja se järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 15.

Lähde mukaan ja aloita matkasi kohti itsesi näköistä elämää!

Paikka: Tampere
Hinta: 42 €
Lapset: Valitettavasti lapsia ei sylivauvoja lukuun ottamatta suositella ottamaan mukaan.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.11 klo 10.