Back to All Events

Ti 4.12. Peruttu / MiB Afterwork: Osakesäästäjien eettiset ja yhteiskunnalliset asenteet – professori Tommi Lehtonen

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan suomalaisten osakesäästäjien eettisistä ja yhteiskunnallisista asenteista.

Filosofian professori, Tommi Lehtonen, Vaasan yliopistosta on tutkinut muun muassa asenteiden roolia päätöksenteossa, arvoja ja hallinnon etiikkaa sekä vastuullista sijoittamista. Tommi kertoo tilaisuuden alussa käynnissä olevasta tutkimuksesta, jossa vastaajina on yli 1 300 suomalaista piensijoittajaa.

Illan aikana kaikki pääsevät pohtimaan ja keskustelemaan, mikä on oma suhtautuminen väittämiin, kuten "Koulutuksen tulee säilyä maksuttomana", " Työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan lisää" ja "Lapsilla tulee olla oikeus sekä isään että äitiin". Tommin johdolla kuulemme, että mitä eri-ikäiset osakesäästäjät ajattelevat näistä väitteistä ja missä suhteessa naisten vastaukset eroavat miesten vastauksista?

Paikka: Vaasan yliopisto, Tervahovi, Wolffintie 36, Palomäki-sali (A201), joka on lähellä pääsisäänkäyntiä
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 27.11. klo 18.

Earlier Event: December 4
Ti 4.12. MiB Mingle: Aktiivijäsenrekry
Later Event: December 4
Ti 4.12. MiB goes: Leikkien VIP-ilta