Back to All Events

Ti 4.12. MiB goes: Leikkien VIP-ilta

Tervetuloa kuulemaan Leikkien Groupin sekä lelu- ja pelialan kuulumisia Leikkienin toimitiloihin Tampereen Sarankulmaan VIP-ostosillan merkeissä.

Leikkien on opettavaisiin leluihin ja peleihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Leikkien tuottaa omaa Leikkien-nimeä kantavaa opettavaista tuotesarjaa sekä toimii useiden maailmalla palkittujen lelu- ja pelituotemerkkien maahantuojana. Leikkien toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.

Illan aikana MiB-jäsenet saavat Leikkien Outlet -myymälässä 20 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jos et pääse osallistumaan illan ohjelmaan, voit hyödyntää edun aiemmin samana päivänä mainitsemalla MiB-jäsenyydestäsi kassalla. Myymälä avaa ovensa jo klo 9.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin. Pienille vieraille on varattu lapsiparkki iltaohjelman ajaksi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 27.11. klo 10.