Back to All Events

25.9. MiB goes Piilo-osaajat: Henkilöbrändi ja oma osaaminen työnhaussa – ja sen jälkeen

Kuinka tärkeä on henkilöbrändi vuonna 2018? Tekaistu tai liibalaaba-henkilöbrändi ei edelleenkään ole tärkeää, mutta tavoitteellinen ja aito henkilöbrändi on, niin työnhaussa kuin sen jälkeenkin. Moni brändää itsensä sopivasti työnhakumarkkinoille, mutta lopettaa sen siihen. Mutta kuka meistä voi varmuudella sanoa olevansa tukevasti duunissa ilman sitä mahdollisuutta, että olisi joskus taas työnhakija? Teet valtavan palveluksen itsellesi, kun kehität osaamistasi ja rakennat asiantuntijuuttasi non-stop sekä kerrot siitä aktiivisesti verkostollesi. Tapahtumassa kuullaan henkilöbrändistä, oman osaamisen sanallistamisesta ja Linkkarista sekä niiden yhdistämisestä konkretian keinoin, ja saadaan vastaukset niihin isoimpiin kysymyksiin; miksi ja miten?

Luennon vetää yrittäjä ja mentori Pipsa Aro. Lue lisää Pipsasta ja ota yhteyttä Linkedinissä.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 40 äitiä lapsineen, sekä 40 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 18.9. klo 10.