Back to All Events

16.10. MiB after work: Ilmastonmuutos

Ahdistaako ilmastonmuutos? Haluaisitko lisää faktoja mielipiteiden sijaan? Miten töissä tai kotona voitaisiin tehdä ympäristölle parempia ratkaisuja?

Aloitamme lokakuussa oman keskustelupiirin ilmastonmuutoksen teemojen ympärille. Sinulla on mahdollisuus suorittaa Helsingin yliopiston kaikille avoin verkkokurssi ilmastonmuutoksesta hyvässä seurassa! Tarkoituksena on kokoontua muutaman kerran talven aikana keskustelemaan kurssin aiheista. Lisäksi vierailemme yrityksissä, joissa kiertotalous, resurssitehokkuus tai muu ympäristövastuullisuus on merkittävässä roolissa. Sekä yritysvierailuille että keskustelupiiriin voi osallistua myös ilman, että suorittaa ilmastonmuutoskurssia – tai voit katsoa kurssista vain parhaat palat. Kurssin sivut.

Tule mukaan ideoimaan mielekästä tekemistä ilmastonmuutoksen teemojen ympärille sekä verkostoitumaan muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Paikka: Ravintola Tårget, Linnankatu 3
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook event.