Back to All Events

25.9. MiB goes MPS: Paluu työelämään perhevapaalta

Herättääkö paluu työelämään perhevapaalta kysymyksiä? Onko toiveissasi uudet vastuualueet tai kokonaan uusi suunta uralle? MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. MPS kutsuu mibiläiset kylään kuulemaan eri vaihtoehtoja ja mitä kannattaa ottaa huomioon jos lähitulevaisuudessa häämöttää töihinpaluu, uuden työn hankkiminen tai oman työtehtävän tuunaaminen.

MPS:n toimitusjohtaja Elina Koskela avaa tilaisuuden ja Career Coach Päivi Montgomery jatkaa asiantuntijapuheenvuorolla. Sokerina pohjalla on Business Development Manager ja MiBin jäsen Linda Neiglick kertomassa MPS:n uudesta Lifeworks-palvelusta, joka tarjoaa urapalveluja työelämänsä eri vaiheessa oleville yksityishenkilöille.

Tapahtuman yhteydessä on myös oiva mahdollisuus pohtia ääneen omia suunnitelmiaan tai kysyä vinkkejä niiden toteuttamiseksi.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 18.9. klo 10.

Later Event: September 25
25.9. MiB mingle: MiB-äitien språkbad