Back to All Events

25.9. MiB goes Sollertis: Miten hyödynnän LinkedIniä työnhaussa?

Tule päivittämään LinkedIn-profiilisi nykyaikaan. LinkedIn toimii tehokkaammin kuin käyntikortti, kun hyödynnät profiiliasi oikein. Illan aikana käydään läpi parhaita käytäntöjä ja voit samalla päivittää omaa profiiliasi ajantasalle. 

Kouluttajat:
Sollertiksen Diginaiset ovat digimarkkinoinnin tehonaisia. Diginaiset valmentavat vaikuttavaa digimarkkinointia tai jos aikasi ei riitä, niin teemme sen puolestasi. 

Joanna Niininen 
”Toteutin ensimmäiset verkkosivuni 2000-luvun alussa ja aloin jo silloin miettiä kuinka verkko valjastetaan markkinointikäyttöön. Olen opiskellut tuhansia tunteja markkinointia, strategiaa ja uusia teknologioita. Minulla on taustalla maisterin paperit tietojenkäsittelytieteen koulutusohjelmasta ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Kouluttaudun jatkuvasti USA:sta olevien valmentajieni johdolla. Erityisesti olen kiinnostanut markkinoinnin automaatioista ja verkkosivujen kehittämisestä.”

Tiina Weisell
”Erikoisosaamistani on sosiaalisen median hyödyntäminen yrityskäytössä. Tarkkaan valitut kohderyhmät ja hyvin suunnitellut päivitykset takaavat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Minulla on merkonomin ja tradenomin koulutus sekä johtamisen erikoisammattitutkinto. Työurallani minulla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja kouluttamisesta. Autan asiakkaitamme myynnin ja diginäkyvyyden kasvattamisessa.”

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Lapset: Tervetulleita! 
Muuta: BYOD eli ota mukaan oma koneesi