Back to All Events

25.9. MiB mingle: #BOSSLADIES-verkosto esittäytyy ja kertoo uratarinoita

Johtotehtävät ja pienet lapset, onko se mahdollinen yhdistelmä? Miten esimies- ja johtotehtäviin voi päätyä? Mikä on menestyvän johtajan salaisuus?

Illan aikana oman uratarinsa kertovat MiB-äidit ja johtajat Päivi Soinio ja Riikka Leskinen sekä MiB-aktiivit #bossladies-toiminnan takana, Linda Vikman ja Tanja Uotila. #Bossladies haluaa kannustaa esimies- ja johtotehtävissä toimivia tai niihin pyrkiviä äitejä tekemään rohkeita valintoja urallaan ja pyrkii rakentamaan vahvan, paikallisen vertaistukiverkoston tukemaan jäseniään.

Tervetuloa kuulemaan uratarinoita, käytännön vinkkejä ja keskustelemaan aiheesta MiB Turun esimies- ja johtajaäitien kanssa SparkUpiin. Samana iltana SparkUpin tiloissa on on myös MiB Turun Welcome Coffee klo 17 alkaen – olet tervetullut tutustumaan molempiin tilaisuuksiin.

Paikka: Spark Up, Tykistökatu 4 b, Turku. Silo-kokoustila, 2. kerros
Lapset: Tervetulleita
Ilmoittautuminen: Facebook-tapahtuma