Back to All Events

25.9. MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Språkbad jatkuu taas! Tervetuloa mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa voit harjoittaa kielitaitoasi rennossa ilmapiirissä. Jokainen käyttää sitä kieltä, jota ei puhu äidinkielenään. Syyskuun teemana on töihinpaluu tai mikä tahansa muu osallistujia kiinnostava aihe.

Kielikylpy fortsätter igen! Välkommen till svenska-finska-språkbad där du kan öva dina språkkunskaper i avslappnad atmosfär. Alla använder språket som de inte pratar som sitt modersmål. I september har vi ”tillbaka till arbetet” som temat eller vad som helst är deltagarna intresserad av.

Paikka: Cafe Proosa, pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton/omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa(at)mib.fi pöytävarauksen takia