Back to All Events

26.9. MiB after work: CV-klinikka

Onko töiden haku sinulle ajankohtaista tai onko CV:n päivittäminen unohtunut muiden kiireiden lomassa? CV on tärkeä osa työnhakuprosessia, sillä työnhakijan osaamisen tulisi välittyä rekrytoijalle ansioluettelosta nopealla vilkaisulla. Viimeisten vuosien aikana CV:iden ulkoasu ja sisältö ovat olleet murroksessa, sillä nykyään CV:n ei enää tarvitse olla tiukan kaavan mukainen, vaan se voi jo ulkoasullaankin viestiä hakijan persoonallisuudesta ja osaamisalueista.

CV-klinkalla käydään CV:itä läpi muun muassa ryhmä- ja parikeskustelujen avulla niin, että jokainen on varmasti tapahtuman jälkeen saanut uusia ideoita oman asioluettelonsa päivittämiseen. Illan vetäjänä toimii Jyväskylän kaupungin rekrytointiasijantuntija Anna-Leena Pusa. Osallistujia pyydetään ottamaan mukaan oma ansioluettelonsa.

Paikka: Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta: 
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: 
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 19.9. klo 10.