Back to All Events

26.9. MiB after work: Omien vahvuuksien tunnistaminen (Stream)

Haluatko tehdä jonkinlaisen uramuutoksen? Mietityttääkö töihin paluu, tai työpaikan tai jopa koko alan vaihto? Kivijalkana uramuutoksissa on omien vahvuuksien ja intohimojen tunnistaminen. Illan aikana pääsemme konkreettisesti kiinni käytännön työkaluihin, joista lähdet liikkeelle! Saat uutta energiaa, käytännön välineitä ja positiivista luottamusta tulevaan. Jokaiselle on olemassa unelmatyö, se pitää vaan kaivaa sisältään. Lämpimästi tervetuloa tekemään matkaa yhdessä!

Illan vetää “Suomen onnellisin uravalmentaja”, ratkaisukeskeinen coach ja valmennusyritys Montevistan toimitusjohtaja Riikka Pajunen. Hänen missio on rakentaa onnellista työelämää meille kaikille ja hänellä on 15 vuoden kokemus: HR, rekrytointi ja valmennus (mm. Accenture, McKinsey&Company, Mercuri Urval ja HRM Partners). Riikka kirjoittaa kahta blogia: Hidasta elämää -sivustolle (Elämäntehtävää etsimässä) ja Montevistan Unelmatyössä -blogi.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen, sekä 50 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 19.9. klo 10.

Tapahtuma streamataan. Stream lähetetään MiBin sisäiseen Facebook-ryhmään. Stream taltioidaan ja on nähtävissä jäsenten FB-ryhmässä kahden viikon ajan.

Earlier Event: September 26
26.9. MiB after work: CV-klinikka
Later Event: September 27
27.9. MiB mingle: Lounas keskustassa