Back to All Events

27.9. MiB goes Solutive: Advanced and visual data analytics

Mibiläisten toiveuusintana MiB goes Solutive: Visuaalista ja edistynyttä analytiikkaa bisnesäideille.

Data on uusi öljy, mutta miten ei-tekninen bisnesasiantuntija voi sitä jalostaa ilman, että lopputuloksena on tahmea ja haiseva datakatastrofi?

Solutiven data-asiantuntijat Elina Vihriälä ja Jaakko Wanhalinna tutustuttavat bisnesmammat modernin bisnesanalytiikan mahdollisuuksiin ja kärkiteknologioihin. Tilaisuudessa keskustelemme datasta, datalähteistä, datamalleista ja dataprosesseista bisnesnäkökulmasta katsottuna eli ymmärrettävästi, käyttäjälähtöisesti ja käytännön hyödyt edellä.

Itapäivän aikana tulevat tutuksi myös Tableau ja Alteryx -ohjelmistot, joilla kuka tahansa voi hakea, käsitellä ja yhdistellä dataa mistä tahansa, ja luoda siitä näyttävää visuaalista analytiikkaa ja interaktiivisia raportteja, ilman minkäänlaista koodausosaamista. Molemmista ohjelmistoista on saatavilla maksuttomat kokeilulisenssit, joten uuden osaamisen ei tarvitse jäädä vain teoriatasolle.

www.solutive.fi/tableau

www.solutive.fi/alteryx

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen, sekä 7 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä torstaina 20.9. klo 10.