Back to All Events

29.9. MiB extra: Palvelumuotoilun työpaja

Kiinnostaako palvelumuotoilu? Haluaisitko osallistua muotoiluprosessiin ja tietää, miltä se tuntuu? Nyt on tarjolla loistava tilaisuus päästä kokeilemaan palvelumuotoilua käytännössä. Suoritamme palvelumuotoilun fasilitointikurssia ja harjoitustyönä vedämme halukkaille koko päivän työpajan, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan palvelumuotoilun saloihin ja menetelmiin inspiraatiosta prototyypin rakentamiseen. Työpajaa vetävät MiB Tampereen jäsenet Hanna Salminen, Anu Ukonmaanaho, Emilia Tolonen ja Irja Koljonen.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Koska työpaja sisältää aktiivista osallistumista, saapuminen ilman lapsia on suositeltavaa.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin. 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 22.9. klo 10.