Back to All Events

To 10.1. MiB goes Yle Svenska

Välkommen att besöka Yle Svenska och ansvarig chefredaktör Marit af Björkesten!

Vi ska prata om hur det är möjligt att kombinera karriär och familj, om (kvinno)lederskap, och förstås om Yle Svenskas ställen och innehållen i ett globalt medielandskap. Marit berättar oss om det finlandssvenska mediefältet, Svenska Yle och hur hennes vardag som mamma sett ut under årens lopp.

Marit af Björkesten är direktör och ansvarig chefredaktör i Yle Svenska, och hon också tog kontroll över finska Yle Nyheter som verkställande chef redaktör efter Atte Jääskeläinen. Före Yle Svenska har Marit jobbat i Huvudstadsbladet som redaktör och chef för ledaravdelningen.

***

Tervetuloa Yle Svenskaan tapaamaan johtajaa ja vastaavaa päätoimittajaa Marit af Björkesteniä! Vierailu on osa MiB Labin ohjelmaa Rohkeasti ruotsiksi, ja tervetulleita ovat myös ne mibiläiset, jotka haluavat petrata ruotsiaan. Keskustelemme Maritin kanssa työn ja perheen yhdistämisestä sekä suomenruotsalaisesta mediakentästä.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 13 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 3.1. klo 10.