Back to All Events

To 10.1.2019 MiB Afternoon Club: Miten yhdistän imetyksen ja uran?

Pohditko miten imetyksen ja töihin paluun yhdistäminen onnistuu? Miten työkaverit imetykseen suhtautuvat? Kuluvatko tauot pumpatessa? Ja miten pärjääkään se kaikkein tärkein, pikkuinen, sillä aikaa kun äiti on jo töissä? Imetykseen, vauva-aikaan ja uraan liittyy paljon kysymyksiä, uskomuksia ja mielipiteitä. Tule jakamaan kokemuksia, hakemaan vastauksia, kuulemaan ja keskustelemaan imetyksen ja uran yhdistämisestä Metsämarja Aittokosken johdolla.

Metsämarja Aittokoski on sisältöihin erikoistunut käsikirjoittaja, kirjailija, ohjaaja ja äiti. Hän on myös kirjoittanut lastenkirjat Pikkuli sanoo EI, Pikkuli pelastaa päivän ja Lennä pikkuli, lennä! Metsämarja on myös yksi Imetyksen aika – uusi suomalainen imetyskirja teoksen kirjoittajista ja toimittajista. Hän on myös ohjannut aiheesta samannimisen opetusdokumenttielokuvan, jota on käytetty ympäri Suomea imetyksen edistämiseen.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 03.01. klo 10.

Later Event: January 10
To 10.1. MiB goes Yle Svenska