Back to All Events

Ke 16.1.2019 MiB Mingle: Kuukausitreffit

Tervetuloa vuoden ensimmäisille kuukausitreffeille! Mitä uusi vuosi meille kaikille tuokaan tullessaan! Starttaa vuosi yhdessä muiden äitien kanssa. Jaa omat uuden vuoden lupaukset ja pyydä toisilta vinkkejä lupausten toteuttamiseen, inspiroidu muiden ajatuksista, jaa kokemuksia perhevapaista ja töihin paluusta tai höpötä aivan jostakin muusta.

Kuukausitreffeillä pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Toivotamme tervetulleeksi mukaa kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Paikka: Panini, Linnankatu 3, 20100 Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Tapahtuman Facebook-sivut.