Back to All Events

To 17.1. MiB Reads Johda tunteita - menesty työelämässä

Camilla Tuomisen teos tarkastelee, mitä työpaikoilla pitäisi tapahtua, jotta osaisimme johtaa tunteita, siirtyisimme suorittamisesta aitoihin kohtaamisiin ja oppisimme luottamaan toisiimme. Veikeästi kuvitettu teos kertoo, miten itseä ja yrityksiä johdetaan viisaasti tekoälyn aikakaudella ja miten luovuus, innovointi, tunneäly, asioiden yhdisteleminen ja hiljaisten signaalien lukeminen saataisiin tehokäyttöön. Camilla Tuominen tunnetaan myös Emotion Tracker – yrityksen toimitusjohtajana sekä luennoitsijana ja kouluttajana.

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan, miten omien ja toisten tunteiden ymmärtäminen ja johtaminen voivat edistää mielekkään työn ilmapiiriä. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 10.1.2019 klo 10.