Back to All Events

Ma 21.1. After work: Vahva työnantajakuva ja työntekijöiden hyvinvoinnin mittaaminen – resepti onnelliseen työelämään?

Mika Sallinen, Country Manager / Universum Communications

Mikalla on 20 vuoden kokemus pankkialalta, mediasta, verkkokaupan maailmasta, kaupallisesta designista sekä tietenkin nyt työnantajamielikuvasta. Mika vetää Universumin tiimiä Suomessa ja on mukana pohjoismaisessa johtoryhmässä. Mika kokee merkitykselliseksi sen, että pääsee nykyisessä työssään auttamaan asiakkaitaan olemaan entistäkin parempia työnantajia, ja myös viestimään siitä paremmin. Näin hyvinvointi lisääntyy yritysten sisällä, sekä myös potentiaalisten tulevien työntekijöiden joukossa.

Universum –tiivistelmä:

Työnantajakuvan kehittäminen on yhä useamman yrityksen agendalla, eikä syyttä. Kilpailu parhaista osaajista on kovaa, ja huoli avainosaajien löytämisestä on hiipinyt jo toimistusjohtajienkin pöydälle. On selvää, että menestyvät yritykset tarvitsevat taakseen erinomaisten osaajien joukon, jotka työllään, innovaatioillaan ja draivillaan rakentavat menestystä. Vahvan työnantajakuvan tehtävänä onkin houkutella juuri sellaisia osaajia taloon, joita yritys tarvitsee ollakseen menestyvä.

Työnantajakuvan rakentaminen ei voi kuitenkaan olla vain ulkoista tekemistä tai viestintää, sillä kaikki lähtee sisältä. Millainen työpaikka me olemme? Mikä on se diili, minkä lupaamme nykyisille ja potentiaalisille tuleville työntekijöille, ja mitä myös odotamme heiltä? Miten pidämme omasta jengistä huolta? Miten parannamme rekryprosessin kokemusta? Miten kehitämme työntekijäkokemusta?

Firstbeat esittelyt

Johanna Liikkanen:
Johanna on entinen mainostyöläinen ja kahden alakouluikäisen lapsen äiti.
Entinen himoliikkuja joka onnistui rikkomaan kehonsa todella stressaavan työn ja liiallisen treenaamisen myötä. Monen terveydellisen haasteen myötä, alkoi opiskella funktionaalista lääketiedettä, ja kaikesta kokemastaan ja oppimastaan on saanut paljon apua nykyiseen asiakastyöhön Firstbeatin yritysmyynnissä.

Hanna-Mari Pussila:
Hanna-Marilla on farmaseutin koulutus ja lukuisia liikunta-alan opintoja takana. 15 vuoden aikana Hanna-Mari on työskennellyt apteekeissa ja erilaisissa liikunta-alan valmennus ja ohjaustehtävissä. Firstbeatilla työskentelyn aikana Hanna-Mari on auttanut monia yrityksiä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Myös omat Firstbeat mittaukset ovat auttaneet ymmärtämään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitystä: maksimi ei ole optimi!

Firstbeat tiivistelmä:
”Kuormitutko työelämästä vai elämästä? Kiireinen työelämä, harrastukset, parisuhde, lapset ja kodinhoito voivat uuvuttaa, mikäli palautuminen ei ole riittävällä tasolla. Omaa jaksamistaan on syytä välillä pysähtyä pohtimaan, onko arjessasi enemmän voimavaroja lisääviä vai vähentävä tekijöitä? Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Huippu-urheilijoidenkin keskuudessa käytetty tieteelliseen tutkimukseen perustuva Firstbeat Hyvinvointianalyysi paljastaa hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Hyvinvointianalyysi arvioi stressin määrää, unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisut paremman palautumisen saavuttamiseksi.”

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 35 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 14.1. klo 10.