Back to All Events

Ma 21.1.2019 MiB After work: Johtajakoulu - Mari-Leena Talvitie

Tammikuussa polkaisemme käyntiin MiB Oulun johtajakoulun! Johtajakoulussa pääsemme kuulemaan eri ikäisiä ja eri toimialoilla menestyneitä kokeneita ja mielenkiintoisia johtajia hänen omasta johtajuuden filosofiastaan sekä onnistumisista ja haasteista hänen uransa varrella. Johtajakoulu järjestetään kuukausittain rentona tilaisuutena, jossa luomme yhdessä keskustellen parempaa johtajuutta.

Ensimmäisen johtajakoulun vieraaksi saamme kansanedustaja, ympäristötekniikan DI ja Kokoomuksen varapuheenjohtaja Mari-Leena Talvitien. Mari-Leena on tehnyt pitkän uran kunnallispoliitikkona ja kansanedustajien avustajana ennen nousuaan kansanedustajaksi vuonna 2015. Kuinka ura on edennyt, ja miten pienten lasten äiti on sukkuloinut eteenpäin urallaan työn, politiikan ja perheen keskellä? Ennen kansanedustajuutta Mari-Leena on toiminut muun muassa Oulun kaupunginvaltuuston ja –hallituksen puheenjohtajana.

Tule kuulemaan Mari-Leenan urasta, ja keskustelemaan johtajuudesta!

Aika: Maanantai 21.1.2019 klo 17.00–19.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 14.12. klo 10.