Back to All Events

Ma 4.2.2019 MiB mingle: HR-alalla työskentelevien lounastreffit

MiB Turun HR-mingleillä on nyt kaksi vastuuhenkilöä, Ringa Masalin ja Johanna Molin, ja tarkoituksena on treffata HR-ammattilaisten ja aiheesta muuten kiinnostuneiden kanssa säännöllisesti ainakin parin kuukauden välein.

Tervetuloa omakustanteisille lounastreffeille vaihtamaan ajatuksia työntekijän sitouttamisen hyvistä käytännöistä. Keskustellaan niin työpaikan kulttuurista, palkitsemisen eri käytännöistä kuin motivoinnista muilla keinoin. Ajatuksia voi herätellä jo ennakkoon Facebookin tapahtumassa.

Teematoiveita tuleviin tapahtumiin otetaan ilolla vastaan!

Meille on varattu pöytä MiB Turku -nimellä. Kupittaan Paviljongin edessä on maksuton pysäköinti.


Aika: Ma 4.2.2019 11:30 AM - 12:30 PM

Paikka: Kupittaan Paviljonki, Kupittaankatu 8, Turku

Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtuman Facebook-sivuilla.