Back to All Events

Ti 12.2. MiB After Work: Stressinhallinta ja äidin hyvinvointi

Essi Määttä on äiti, hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija (Hyvää ja Halpaa, Otava), hyvinvointibloggaaja, entinen jääkiekkoilija ja yrittäjä, jonka intohimona on terveellinen ja parantava ravinto, henkinen hyvinvointi sekä liikunnan ilo ja riemu. Hän tietää kokemuksistaan yrittäjänä sekä pitkän linjan ammattilaisena asiakkaidensa kautta, miten hallitsematon ja pitkäkestoinen stressi vaikuttaa yksilöön.

Essi Määttä tulee kertomaan hieman omasta taustastaan yrittäjänä sekä antamaan vinkkejä stressin hallintaan ja äidin hyvinvointiin, jotta itseä ei unohda perhe-elämän ja uran ristipaineessa. Ystävänpäivän viikon teemalla voit napata ystäväsi matkaan mukaan tutustumaan Mothers in Business MiB ry Jyväskylän toimintaan ja kuulemaan Essin vinkkejä!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lapsia.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.2. klo 10.