Back to All Events

Ke 23.1.2019 MiB goes Sofokus - Ketterä yrityskulttuuri: itseohjautuvuudesta joukko-ohjautuvuuteen

Digitaalisuus on arkipäivää, mutta millainen organisaation tulisi olla, jotta se voi luoda uusia, digitaalisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat yrityksen liiketoiminnan kehityksen ja kasvun?

Digitaalisessa ympäristössä termit ja käytännöt muuttuvat nopeasti ja ellei muutoksessa pysy perässä, putoaa kilvasta kokonaan. Siksi yritykset tarvitsevat ketterää yrityskulttuuria, joka pystyy reagoimaan muutoksiin silloin, kun ne tapahtuvat ja parhaassa tapauksessa vielä aikaisemmin.

Sofokus on lähes kahdenkymmenen vuoden ajan työskennellyt satojen globaalien ja paikallisten brändien kanssa suurista korporaatioista pieniin startup-yrityksiin. Kaikilla asiakkaillamme on kuitenkin jotain yhteistä: korkeat tavoitteet ja usko kasvuun digitaalisten ratkaisujen siivittämänä. Ketterä yrityskulttuuri on meille arkipäivää ja olemmekin luoneet omat käytänteet tämän kulttuurin ympärille.

Tule kuuntelemaan, miten ketterä yrityskulttuuri on meillä toteutettu ja miten sen avulla tuodaan onnellisuutta työyhteisöön.

Paikalla Sofokukselta MiBin jäsen, markkinointijohtaja Lotta Siutla, ihmisten kehittämisestä ja hyvinvoinnista vastaava People Happiness Officer Milla Heikkilä sekä kysymyksiin vastaamassa Sofokuksen perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Malinen.

Tapahtuman järjestää MiB Turun Bossladies-verkosto.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 16.1. klo 10