Back to All Events

Ke 23.1. MiB After Work : Taiga Chocolate - Suklaalla maailmalle

Premium-suklaa on kilpailtu ala, mutta suomalaisen luonnon puhtaus ja marjoihin liitetyt terveysvaikutukset ovat kuitenkin vahva kilpailuvaltti maailmalla. Taiga Chocolaten levyissä tumma suklaa yhdistyy suomalaisiin raaka-aineisiin. Marjaisten makujen lisäksi Taiga suklaan valikoimassa löytyy hieman erikoisempaa poro- ja kalasuklaata.

Vasta heinäkuussa 2018 perustetun yrityksen vauhti on ollut hurjaa. Taiga Chocolate syntyi yhden naisen autotallifirmana. Nyt yritystä pyöritetään kolmen naisen voimin. Suklaiden kehittäjä ja yrityksen pääomistaja, vaasalainen Anne Nymark, vastaa yrityksen tuotannosta ja alihankkijoista. Toimitusjohtajana toimii Mirja Palola ja myynnistä vastaa Tanja Davidov. Käsin tehdylle luksussuklaalle Suomen markkinat ovat hyvin rajalliset, joten yrityksen päätavoitteena oli heti alusta alkaen kansainvälistyminen. Markkinoita on lähdetty hakemaan Hongkongista, Singaporesta, Manner-Kiinasta ja seuraavaksi tavoitellaan myös Japanin markkinoita. Sen jälkeen, kun Taiga Chocolaten kalasuklaa palkittiin kilpailun parhaana orgaanisena tuotteena Hongkongissa luonnontuotemessuilla, luksusherkku on viety käsistä.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan, kun yrityksen myyntijohtaja Tanja Davidov, tutustuttaa meidät kalasuklaan mainioon tarinaan sekä kertoo mistä kaikki on lähtenyt ja missä nyt mennään. Illan aikana pääsemme kuulemaan myös muun muassa kansainvälistymisen haasteista sekä verkostojen ja verkostoitumisen tärkeydestä. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta.

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.1. klo 18.